Bandleden

 

 

 

 

Harry De Loose:

 

 

Toetsen, piano , gitaar en zang :

Deze oorspronkelijke medeoprichter van de Joe Piller Band volgde een klassieke opleiding voor piano en orgel en al op 14-jarige leeftijd speelde hij in zijn eerste rockband The Act ( later Virgin ).

Daarna volgden onder andere New Castle Brown , Reality en Albert . Daarnaast is hij ook aan het werk als componist en auteur van eigen nummers.

Deze meester in het creëren van bombastische intro’s , sublieme interludes en stevige pianopartijen is ook sinds jaar en dag gekend in het Waasland. Hij neemt ook de gitaar in de hand om er de rock mee te verkondigen en hier en daar een microfoon voor de zangpartijen.

Een welverdiende plaats in de Joe Piller Band en onmisbaar in de creatie van onze live sound!

 

Sam Tshitenge:

Gitaar:

Ongeloofelijk veel gevoel voor muziek. Geen enkele riff of solo gaat hij uit de weg.

 

Anatoly Horbach:

Drums:

Afgestudeerd aan het conservatorium en een legende in Wit-Rusland. Ondertussen al enkele decennia een bekende muzikant in de streek bij diverse bands van grote kwaliteit!

 

 

Jean-Pierre Van Osselaer:

Bass:

Al geruime tijd volger van Stanley Clarke, Marcus Miller, Mark King en andere toppers die de basgitaar promoten als volwaardig instrument. Volgt academie te Bornem om zijn bass skills verder te perfectioneren.

 

 

Tessa Anné:

 

Zang:

Al van kindsbeen af is deze zangeres begeesterd door muziek. Als tiener begon ze in verschillende bandjes te zingen. Als studente was ze actief in verscheidene coverbands zoals The Camelions (met oa Tom Van Stipthout, nu gitarist bij Milow en met Pallieter Van Buggenhout, nu gitarist bij oa Clouseau). Ook de jazz draagt ze een warm hart toe. Zo heeft ze gezongen in een aantal jazzcombo's met oa Jeroen Van Malderen, nu trompettist bij Brussels Jazz Orchestra. Na de praktijk volgde de theorie en in 2002 is ze afgestudeerd aan het Conservatorium van Rotterdam, afdeling pop. Live bleef ze zingen in allerlei bandjes, oa met Guy Swinnen, Jean Bosco Safari en vele anderen. Ook een aantal bands met eigen werk passeerden de revue, oa Flipside uit Sint-Niklaas. Deze zangeres geeft al jaren les aan de jazz en lichte muziek – afdelingen van verscheidene muziekacademies. Nu geeft ze haar passie voor muziek en voor het zingen door aan anderen via het lesgeven. Daarnaast blijft ze actief in het live muziekcircuit in België en Nederland. Een zangeres met ervaring en met een ziel voor muziek!

 

 

Tatiana Van Hemelryck:

 

 

Zang:

Dit opkomend talent uit Breendonk had de zangmicrobe al vroeg te pakken. Als tiener zong ze reeds in verscheidene bandjes en sinds een aantal jaren is ze zich aan het omvormen tot een geschoolde stem aan de muziekacademie van Puurs. Ze heeft al hoog gescoord in verschillende talentenjachten en dit is een jonge zangeres die je zeker in de gaten moet houden !